Over mij

Inversie Bewind is het kantoor van Nelis van Steenoven. Na jarenlang te hebben gewerkt als beschermingsbewindvoerder in Amsterdam, richt ik mij nu als zelfstandige op regio Overijssel, Flevoland en Drenthe. Door mijn ervaring als bewindvoerder en mijn economisch, juridische studie heb ik alle kennis in huis om rechthebbende de hulp te bieden, die men mag verwachten van zijn bewindvoerder.

Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Dit door de mensen te helpen, die hun vermogensrechtelijke belangen (tijdelijk) niet zelf kunnen behartigen.

Doordat ik als zelfstandige werk heeft u altijd een directe korte lijn met uw eigen contactpersoon. Hierdoor heeft u te maken met snelle reactietermijnen. U heeft contact per telefoon, Whatsapp, post of e-mail. Daarnaast zien we elkaar jaarlijks om de voortgang te bespreken.

Wat mij kenmerkt is transparantie, persoonlijk contact, tijd voor uitleg, begeleiding naar zelfstandigheid en een op maat gemaakte aanpak.

Met mijn aanpak ben ik reeds meegenomen in de volgende campagne vanuit de Rijksoverheid: Kom uit je schuld.

Inversie Bewind

Ik help mee!